Over mij

Als iemand mij vraagt of ik iets over mijzelf wil vertellen, dan begin ik altijd hetzelfde. Mijn naam is Anouk, ik ben 36 en woon samen met mijn vriend Yorick en 4 kinderen (Joni, Zoey, Lily en Link) in Heerlen.
99 van de 100 keer gaat het dan verder over de hoeveelheid kinderen, hoe oud ze zijn en of ze allemaal van dezelfde partner zijn. Nu praat ik best wel graag over mijn kinderen. Vol trots kan ik hele verhalen over ze kwijt. Maar dat is niet wie IK ben.

Ik ben Anouk, ik ben 36 jaar en ik ben een vrouw. Ik heb een postnatale depressie en een bindweefselaandoening genaamd EDS (Type 3). Ik houd van plantjes en wordt blij van knutselen. Aquarel is mijn nieuwste passie en ik ga graag naar diverse beurzen om zo nieuwe dingen te ontdekken. Ik ben chemisch/fysisch analist die haar kennis gebruikte om jongeren te motiveren de wereld van de techniek en chemie te laten ontdekken.

Met dit blog wil ik jullie meenemen in mijn wereld. Mijn depressie en de reis naar herstel. Dingen die je als mama tegen komt en dingen die je als vrouw tegen komt.
Want aan het einde van de dag zijn wij echt meer dan mama van…