De momcation

Ik had het al eens eerder vermeld, op mijn Instagram bijvoorbeeld. I need a momcation. Een vakantie alleen voor mama’s. Nu ben ik afgelopen zomer in mijn eentje naar Amsterdam geweest en dat avontuur ga ik zeker nog eens helemaal uitgebreid in een blog vertellen, maar nu is het eerst tijd voor jullie. Ik ben namelijk niet de enigste mama die eens een vakantie nodig heeft. Eventjes een weekendje weg, weg van de kids, weg van de partner, weg van de plantjes of juist even een break van de huisdieren of de dagelijkse sleur. Daarom organiseer ik voor jullie (en mijzelf) de Momcation.

Wanneer:
Het gaat om een weekend. Nu is het weekend midden in de herfstvakantie niet helemaal haalbaar. Dan stijgen de prijzen de pan uit. We gaan dus het laatste weekend van de herfstvakantie (Het noorden heeft dan helaas alweer een weekje school). Van vrij 23 t/m ma 26 oktober. Wil je op de zondagavond al vertrekken is dat uiteraard ook mogelijk alleen ivm gemaakte kosten gaat er dan niets van de prijs af.

Waar:
Het gaat over een center parcs of Landal park in het noorden van Limburg of in Noord-Brabant. Het park zelf wordt pas geboekt als iedereen zich heeft aangemeld en de betaling gedaan kan worden. Ik ben geen organisatie of wat dan ook en kan het helaas niet van te voren voor iedereen voorschieten.

De Kosten:
De kosten bedragen E350,-. Dit klinkt veel, maar hier zit dan veel bij inbegrepen zoals:
– Ontbijtbuffet op de zat, zon en ma
– Avondeten op de vrij, zat en zon
– 1 maal bowlen
– 1 maal Bingo
– Drinken, koffie, snacks en dergelijke in het huisje
– Uitstapje naar een stad (Mits voldoende vervoer, anders een andere dag activiteit)
– Zwemmen
– Opgemaakte bedden
– Handdoeken pakket
– Nog diverse leuke activiteiten en een goodiebag

Wat gaan we doen:
Het gehele programma moet nog uitgewerkt worden, maar ik zal alvast een tipje van de sluier oplichten.
– We komen aan, maken een slaapverdeling (Je slaapt met 1 ander persoon op de kamer) drinken een kopje koffie en eten wat vlaai terwijl we elkaar een beetje leren kennen.
– Het avondeten nuttigen we op het park, hierna kunnen we bij het genot van een vuurtje in de open haard en een lekker glaasje wat spelletjes doen, relaxen of gewoon kletsen.
– Op de zaterdagavond zullen we een bingo hebben in het huisje waarbij ik zorg voor leuke prijsjes.
– We gaan een stad bezoeken en even heerlijk shoppen (lunch en drankjes zijn hierbij niet inbegrepen). Ik zoek dan ook mensen die hierbij willen rijden tegen vergoeding van de kosten.
– We gaan een keertje bowlen wat altijd leuk is.
– We gaan een keertje zwemmen mocht daar voldoende animo voor zijn.
– Verder staat er op het programma vooral veel kakelen, kletsen en bijkomen.
– Gewoon eventjes plezier maken.
– Het ontbijt nuttigen we op het park in de vorm van een buffet.
– Het avondeten zal ook op het park zijn. Denk hierbij aan een grill restaurant, Italiaans restaurant en een buffetrestaurant.

Aanmelding:
Je kunt je aanmelden door dit formulier in te vullen. Ik wil een maximum van 15 personen instellen om het allemaal een beetje overzichtelijk te maken. Mochten er meer mensen zich aanmelden zal er worden geloot. Er kan hier niet over worden gediscussieerd. Mochten er meer dan 7, maar minder dan 15 mensen zich aanmelden zal ik overgaan tot een maximum van 8 personen. Bij aanmelding van minder dan 7 personen kijken we naar de mogelijkheden van de groep.
Meld je enkel aan als je het weekend beschikbaar bent en de betaling kunt voldoen. Zoals eerder vermeld doe ik dit enkel omdat ik er zelf ontzettend veel zin in heb, en heb niet financiën om voor iemand bij te springen.
Na boeking van het park is het niet meer mogelijk te annuleren. Indien er nog personen zijn die je plekje tegen betaling willen overnemen kan dit eventueel, maar dit is geen garantie. Meld je dus enkel aan als je ook daadwerkelijk kunt.
Aanmelden dien je te doen voor 30 september aanstaande. In de eerste week van oktober zal ik door middel van mijn insta (en eventueel fb) vertellen wie er geloot is om mee te mogen gaan. Deze personen zullen uiteraard nog een apart bericht van mij krijgen met de precieze locatie en tijdstippen.

COVID19:
Vanwege Corona zullen wij 1,5 m moeten bewaren tussen onszelf. Op de slaapkamers doen we dit door de bedden uit elkaar te schuiven. Overal zal zoveel mogelijk gelucht worden. Voor de dag zal ik jullie een gezondheidsverklaring laten afleggen. Ook bij ziekte door Corona (of andere toestanden) kan er geen restitutie plaatsvinden. Ik hoop dat jullie hiervoor begrip hebben.

Vragen:
Heb je vooraf nog vragen, mijn DM op Insta en mijn email (anouk.werts@hotmail.com) staan altijd open.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.