waarom er vandaag geen nieuw blogje komt

Het gaat gewoon eventjes niet.

Simpel en eerlijk. Het lukt me niet. Ik krijg het niet opgebracht om iets te schrijven met veel achtergrond. Het weekend was druk, veel te druk en dit is de nasleep ervan. Ik heb er ook geen in de wachtrij meer staan, dus dat is best vervelend.

Op vrijdag op stap geweest, op zaterdag kinderfeestje gehad van Zoey en op zondag familiefoto’s laten maken. Er zijn geen boodschappen gedaan voor de week en ik heb veel te weinig geslapen. Tot overmaat van ramp waren mijn medicijnen op en was ik ze vrijdag vergeten te gaan halen. Dit resulteerde in een “ruzietje” tussen Yorick en mij. Ik wil hier verder niet op in gaan. Het begon als het bekende riedeltje, zullen we naar huis gaan? Als er een moe is en de ander nog niet. Jullie kennen het vast.

Ook heb ik veel last van mijn vingers gehad de afgelopen twee weken. Een aantal keer zijn de vingerkootjes uit de kom gegaan bij mijn rechterhand en die zijn dus nog gevoelig. Typen voelt dus niet heel prettig aan. Ook ga ik hierover niet al te veel vertellen. Ik leg dit nog wel eens uit.

Ik heb de hele week dan ook geen fut gehad. Ik heb misschien twee wasjes aangezet en nog geen swiffer in handen gehad. Het lukt gewoon eventjes niet. De planten hangen op half zeven en de lege flessen voor de lidl passen al niet meer in drie shoppers.
Dat is dan weer kut voor Yorick die dat moet overnemen en ook al veel op zijn bord heeft.
Dan voel ik me daar schuldig over en dat is dan helemaal niet goed.

Ik ben begonnen met twee bèta-blokkers per dag om zo een beetje meer rust te creëren en wat achtergrondruis uit te schakelen.

Verder ben ik moe, gefrustreerd over alles en iedereen en zit ik gewoon eventjes niet lekker in mijn vel.

Ik vergeet wel eens dat ik ziek thuis zit. Ja ik mag dingen doen, ja ik mag naar de winkel of op een terrasje zitten, maar dat kost mij ook weer veel. Omdat het niet te zien is, vergeten anderen het ook wel eens denk ik.

Dus een druk weekend resulteert in een lege week. Dit weekend gaat het dan ook echt rustiger worden.

Vandaag wel een beetje dwingen. Boodschappen nu toch echt gaan doen, post weg brengen en straks de kinderen van school halen.

Dus nu: Make-up op, sjaal in de haren, blond café t-shirt aan, licht mint/blauwe didi broek (mijn mompants) aan, puma’s eronder (met van die leuke strikjes), selfie voor de bevestiging en gaan met die banaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.