Welkom

Welkom op mijn blog! Ik schrijf hier over alles wat je als mama EN als vrouw interessant kunt vinden. Dit varieert van tips bij het opvoeden van je kinderen, mamalifestyle blogs, problemen die je kunt tegen komen, leuke dingen om te doen met je kids of als vrouw met bijvoorbeeld je partner, vriendinnen of alleen en dat alles gemengd met persoonlijke verhalen en ervaringen.

Met 4 kinderen van 3 partners en een hoop mee te hebben gemaakt tussendoor kan ik ondertussen wel zeggen van mijzelf dat ik wel genoeg ervaring heb opgebouwd om over het een of andere te gaan schrijven. Aangezien ik veel te ambitieus ben en mijn blog goed ontvangen wordt heb ik besloten een nieuw doel voor mijzelf te gaan stellen. het schrijven van een boek. Het zal een boek worden vol met recepten, persoonlijke verhalen, tips, trics en alles wat je dan ook maar leuk zou kunnen vinden. Alles van luiers tot cocktails dus. In mijn blogs neem ik je mee van de eerste letter die ik typ totdat ik mijn boek daadwerkelijk in handen ga krijgen. Iets waar ik zeker van ben dat dit gaat lukken.

Mijn avontuur start op 1 mei 2020 en is nog lang niet voorbij. Wil je mijn hele avontuur meemaken? Op mijn Instagram neem ik mee voor een kijkje in mijn leven. Hoe ik mijn gezin, mentale en fysieke “mankementen” en mijn nieuwe doel ga combineren tot een succes. Vergeet mij dus zeker niet te volgen via social media om niets te hoeven missen.
Ben je meer een blog only persoon, ook dan kan, druk vooral op die volg knop, meld je e-mail aan en krijg mijn blogs direct in je mailbox op het moment dat ik ze plaats. Zo kun jij ze altijd als eerste lezen en weet je precies waar mijn volgers over praten.

Facebook: @mamamocktails
Insta: @tussenluiersencocktails
E-mail: anouk.werts@hotmail.com

Wil je in contact komen met mij over mijn artikelen, samenwerking of wil jij juist dat ik jouw artikel/plek review stuur mij dan zeker een mailtje. Ik sta zeker open voor nieuwe avonturen.

Veel liefs,
Anouk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.